U kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het

Projectvervoer is voor Cool Runnings een interessante, veelomvattende en groeiende markt. Van opdrachtgevers krijgen we aanvragen met de meest uiteenlopende wensen. Bij projectvervoer is er altijd sprake van bijzondere omstandigheden; bijvoorbeeld binnen enkele dagen honderden slagroomtaarten bezorgen, supermarkten voorzien van gekoelde producten, inclusief het opbouwen en afvullen van displays of op maandag honderden scholen voorzien van vers schoolfruit.

Projectvervoer

Service en toegevoegde waarde

Ook bij projectvervoer gaat het vooral over service en toegevoegde waarde. Daar zijn we bij Cool Runnings goed in; we luisteren naar uw wensen en maken een strakke planning, die voor alle partijen haalbaar is. We slaan uw kwetsbare producten op en gaan vervolgens meerdere dagen achter elkaar de weg op om uw belofte waar te maken. Met alle zorg en aandacht leveren we ze af op de vooraf overeengekomen wijze. Wij zijn daarbij graag het visitekaartje van uw bedrijf of uw merk.

Tommy Knapen Commercieel directeur

Op zoek naar een logistiek partner?

Cool Runnings is uw partner voor the last mile in fresh and frozen. We bezorgen uw geconditioneerde zendingen op regelmatige basis door Nederland en Vlaanderen. We verzorgen uw opslag en zijn er volledig op ingesteld om als fulfilmentpartner te fungeren.

Neem contact op

Chauffeurs waar je écht op kunt vertrouwen

Ze hebben zelfs onze sleutel en alarmcode, zodat ze altijd kunnen leveren, ook als we er niet zijn.

Helemaal top, op tijd geleverd en altijd vers.

Voor ons is snelheid niet zo belangrijk, maar draait het om versheid en de staat van de producten.

Flexibele schil

Rond de feestdagen is het bij ons altijd een gekkenhuis. Cool Runnings is dan onze flexibele schil.

Beoordeling 9,2