Vriestransport

Heeft u een (kleine) zending die diepgevroren vervoerd moet worden binnen Nederland en/of België? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een koelkoeriersbedrijf dat gespecialiseerd is in fijnmazige koel- en vriestransport.

Wij nemen voor u uw koel- en vriestransport uit handen. Al uw goederen worden door ons op de juiste tijd, op de juiste plaats en onder de juiste condities bezorgd. Ook worden al uw gekoelde of bevroren goederen door ons met de grootste zorg behandeld. Wilt u graag goederen vervoeren die op verschillende temperaturen koud moeten worden gehouden? Geen probleem! Onze koelbussen zijn uitgerust met het multi temp concept. Hierdoor kunnen zowel koel- als vriesproducten tegelijkertijd vervoerd worden!

Neem geen risico’s

Wanneer producten die gekoeld vervoerd moeten worden, te warm vervoerd worden, is er een kans dat het bederft of dat er bacteriën, schimmels et cetera in komen te zitten. Om dit te voorkomen heeft Cool Runnings Transport BV 12 goed geïsoleerde bedrijfswagens die allemaal op de gewenste temperatuur (– 20°C / + 15°C) kunnen worden gebracht. Al onze geïsoleerde bussen zijn voorzien van een moderne koel- en vriesinstallatie. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw goederen op de juiste temperatuur zijn op het moment dat deze worden verzonden en aankomen op de plaats van bestemming.

Ook zijn wij voorzien van het hygiënecertificaat van ViaNorm. Zo kunt u met een gerust hart uw koel-en vriestransport uit handen geven aan ons koelkoeriersbedrijf.

Heeft u één of meerdere producten die zo snel mogelijk bevroren verzonden moeten worden? Geen probleem! Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt dan gebruik maken van onze Express dienst.

Chauffeurs waar je écht op kunt vertrouwen

Ze hebben zelfs onze sleutel en alarmcode, zodat ze altijd kunnen leveren, ook als we er niet zijn.

Helemaal top, op tijd geleverd en altijd vers.

Voor ons is snelheid niet zo belangrijk, maar draait het om versheid en de staat van de producten.

Flexibele schil

Rond de feestdagen is het bij ons altijd een gekkenhuis. Cool Runnings is dan onze flexibele schil.

Beoordeling 9,2