Geconditioneerd transport van uw zending: op tijd of supersnel

Naast fijnmazige koel- en vriesdistributie is Cool Runnings gespecialiseerd in geconditioneerde koeriersdiensten. Wij ontnemen u graag alle zorgen rondom files, wagenparkbeheer en personele bezetting en leveren met de grootste zorg uw kwetsbare producten op tijd af bij uw klanten. In Nederland, België of waar dan ook in Europa.

Koeriersdiensten

Altijd een passende vervoersoplossing

Onze ervaren koeriers zijn representatief en professioneel. Omdat zij voornamelijk vaste routes rijden door heel Nederland en Vlaanderen, kunnen wij zeer flexibel omgaan met uw wensen. Zeker in de horeca, waar korte doorlooptijden eerder regel dan uitzondering zijn, zijn we sterk en bieden we altijd een passende vervoersoplossing. Daarbij heeft u de zekerheid dat wij uw zendingen hygiënisch, onbeschadigd en veilig bezorgen.

Modern wagenpark

Om uw zending – gepland of met spoed – gegarandeerd onder de juiste condities te bezorgen, beschikken we over een modern wagenpark. Wij rijden met geïsoleerde multi-temp bestelbussen, die zijn voorzien van een moderne koel- en vriesinstallatie. Elke wagen is uitgerust met een digitale datalogger en voertuigvolgsysteem, zodat we 24/7 weten waar uw zending zich bevindt.

Modernwagenpark

Transport Management Systeem

Voor onze planning gebruiken we moderne TMS-software. Onze chauffeurs beschikken over een app, waardoor na aflevering van uw zending direct de naam en handtekening van de ontvanger beschikbaar is. Na aflevering van elke order, wordt de planning van de volgende orders continu aangepast. Onze planningsafdeling kan zo steeds tijdig inspelen op de actuele situatie.

Track & trace

Als extra service kunt u uw zending via onze website traceren. Handig voor uzelf én voor de ontvanger om te allen tijde te kunnen zien hoe laat de aflevering gepland staat.

Wat voor zending mogen we voor u verzorgen?

Reguliere zending

Een geconditioneerde zending zonder spoed plaatsen, bijvoorbeeld afhaling op dag A en levering op dag B? Uw zending is bij ons in goede handen en u kunt ervan op aan dat levering volgens afspraak plaatsvindt.

Reguliere zending plaatsen
Reguliere zending

Spoedzending

Een geconditioneerde spoedzending plaatsen? Wij staan 24/7 voor u klaar om uw zending met de grootste zorg en snelheid te bezorgen. Op het juiste tijdstip, op de juiste plaats en onder de juiste condities.

Spoedzending plaatsen
Spoedzending

Chauffeurs waar je écht op kunt vertrouwen

Ze hebben zelfs onze sleutel en alarmcode, zodat ze altijd kunnen leveren, ook als we er niet zijn.

Helemaal top, op tijd geleverd en altijd vers.

Voor ons is snelheid niet zo belangrijk, maar draait het om versheid en de staat van de producten.

Flexibele schil

Rond de feestdagen is het bij ons altijd een gekkenhuis. Cool Runnings is dan onze flexibele schil.

Beoordeling 9,2