Fijnmazige distributie: voor al uw kleinere zendingen

Bent u op zoek naar een specialist in fijnmazige distributie? Dan bent u bij Cool Runnings Transport BV aan het juiste adres! Cool Runnings helpt u graag met de distributie van uw koel- en vriesproducten van deur tot deur. Wij zijn gespecialiseerd in kleine zendingen tot zendingen van 1 pallet. Bij Cool Runnings zijn wij expert in het vervoeren van losse colli zoals kratten, dozen en emmers. Door de fijnmazige kleine distributie kunt u als leverancier snel reageren op iedere bestelling die vervoerd moet worden, hoe klein dan ook.

De kracht van fijnmazige distributie van Cool Runnings

De kracht van fijnmazige distributie ligt bij snel en op maat gemaakt vervoer. Iedere  distributie van koel- en vriesproducten moet bestaan uit een passende temperatuur, gepaste zorg en een gepaste levertijd. U vraagt, wij vervoeren! Wij gaan dan ook graag met u in gesprek om voor u het gewenste transport te bepalen. Dat kan bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week. Voor ons is ieder moment het juiste moment om u te helpen met uw distributie.

Onze bussen zijn uitgerust met een datalogger en een voertuigvolgsysteem. Zo kunnen wij de temperatuur constant in de gaten houden en ook zien we precies waar de zending zich bevindt. Zo blijven uw goederen perfect op de juiste temperatuur en wordt de zending op tijd geleverd.

Flexibel, betrouwbaar en voordelig 

Cool Runnings is gespecialiseerd in fijnmazige distributie van koel- en vriesproducten. Via ons (snel-) transport kunnen uw producten gekoeld, bevroren en verwarmd vervoerd worden. Wij zijn dé flexibele, betrouwbare en voordelige aanbieder van fijnmazige distributie. Wilt u uw distributie uitbesteden? Dan staan wij voor u klaar! Wilt u meer informatie over fijnmazige distributie? Ook dan staan we u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen door ons te mailen of te bellen.

Chauffeurs waar je écht op kunt vertrouwen

Ze hebben zelfs onze sleutel en alarmcode, zodat ze altijd kunnen leveren, ook als we er niet zijn.

Helemaal top, op tijd geleverd en altijd vers.

Voor ons is snelheid niet zo belangrijk, maar draait het om versheid en de staat van de producten.

Flexibele schil

Rond de feestdagen is het bij ons altijd een gekkenhuis. Cool Runnings is dan onze flexibele schil.

Beoordeling 9,2