Op- en overslag, voorraadbeheer, opslag/fulfilment en orderpicking

Om onze belofte ‘the last mile in fresh and frozen’ waar te kunnen maken, is een modern wagenpark met koel- en vriesinstallaties alleen niet voldoende. Zeker zo belangrijk zijn goede faciliteiten voor op- en overslag, voorraadbeheer en orderpicking. Daartoe beschikt Cool Runnings sinds 2018 over een nieuwe, zeer uitgebreide op- en overslagruimte, waar we meerdere voertuigen tegelijk kunnen laden en/of lossen om vervolgens uw gekoelde en diepgevroren producten door Nederland en België te distribueren.

Opslag Fulfilment

Strikte procedures

Onze op- en overslagruimte (-20°C / +20°C) is gelegen aan de westkant van Tilburg (Gilze), direct naast de A58. Hier hebben we volop capaciteit tot onze beschikking om uw producten op- en over te slaan onder de gewenste condities. Alle (verpakte) producten worden volgens strikte procedures en normen op- en overgeslagen en vervoerd om de voedselveiligheid te waarborgen.

Tommy Knapen Commercieel directeur

Op zoek naar een logistiek partner?

Cool Runnings is uw partner voor the last mile in fresh and frozen. We bezorgen uw geconditioneerde zendingen op regelmatige basis door Nederland en Vlaanderen. We verzorgen uw opslag en zijn er volledig op ingesteld om als fulfilmentpartner te fungeren.

Neem contact op

Chauffeurs waar je écht op kunt vertrouwen

Ze hebben zelfs onze sleutel en alarmcode, zodat ze altijd kunnen leveren, ook als we er niet zijn.

Helemaal top, op tijd geleverd en altijd vers.

Voor ons is snelheid niet zo belangrijk, maar draait het om versheid en de staat van de producten.

Flexibele schil

Rond de feestdagen is het bij ons altijd een gekkenhuis. Cool Runnings is dan onze flexibele schil.

Beoordeling 9,2