Geconditioneerd transport is het transporteren van goederen die om verschillende redenen onder bepaalde condities vervoerd moeten worden. Hierbij kunt u denken aan eten of aan bepaalde medicijnen. Bepaalde goederen moeten bevroren worden vervoerd, andere goederen moeten juist weer boven het vriespunt worden vervoerd.

Heeft u goederen die onder een bepaalde temperatuur vervoerd moeten worden? Dan bent u bij ons koelkoeriersbedrijf, Cool Runnings, aan het juiste adres! Wij kunnen uw goederen vervoeren in een van onze 12 geïsoleerde koelbussen. In al onze koelbussen kunnen de goederen worden vervoerd onder een temperatuur van – 20°C tot + 15°C. Zo bent u er van verzekerd dat uw goederen onder een gecontroleerde atmosfeer kunnen worden vervoerd en er geen verlies is van de kwaliteit.

Heeft u meerdere goederen die onder een verschillende temperatuur vervoerd moeten worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door ons multi temp concept kunnen wij verschillende goederen onder verschillende temperaturen vervoeren.

Ons koelkoeriersbedrijf is gespecialiseerd in fijnmazige koel- en vriesdistributie. Bij ons bent u er van verzekerd dat uw goederen op de juiste plaats, op de juiste tijd en onder de juiste condities worden bezorgd. Heeft u geconditioneerd transport nodig wat met spoed verzonden moeten worden? Neem dan eens een kijkje bij onze express koeriersdienst of neem direct contact met ons op.

Chauffeurs waar je écht op kunt vertrouwen

Ze hebben zelfs onze sleutel en alarmcode, zodat ze altijd kunnen leveren, ook als we er niet zijn.

Helemaal top, op tijd geleverd en altijd vers.

Voor ons is snelheid niet zo belangrijk, maar draait het om versheid en de staat van de producten.

Flexibele schil

Rond de feestdagen is het bij ons altijd een gekkenhuis. Cool Runnings is dan onze flexibele schil.

Beoordeling 9,2