Altijd op het juiste tijdstip, op de juiste plaats en onder de juiste condities

De kernactiviteit van Cool Runnings is fijnmazige koel- en vriesdistributie; the last mile in fresh and frozen. In het kort komt het erop neer, dat onze chauffeurs uw producten altijd op het juiste tijdstip, op de juiste plaats en onder de juiste condities bezorgen. Daartoe bieden we opslag/fulfilment en rijden we dagelijks vele vaste routes door heel Nederland en een groot deel van België. We bezorgen voornamelijk losse colli, zoals dozen, emmers etc. of kratten.

Koelenvries

Horeca, groothandel en detailhandel

Opdrachtgevers die wij ontzorgen zijn voornamelijk leveranciers van vlees, groente, vis, ijs, delicatessen, kazen, dressings en wijnen. Producten die we met de grootst mogelijke zorg afleveren bij de horeca, groothandel en detailhandel. Om uw zending gegarandeerd onder de juiste condities te bezorgen, beschikken we over een modern wagenpark. Wij rijden met geïsoleerde multi-temp bestelbussen, die zijn voorzien van een moderne koel- en vriesinstallatie. Elke wagen is uitgerust met een digitale datalogger en voertuigvolgsysteem, zodat we 24/7 weten waar uw zending zich bevindt.

Image

Lange termijnrelaties

Voor een belangrijk deel van onze opdrachtgevers werken we al vele jaren. We hechten aan lange termijnrelaties, waarin vertrouwen een belangrijke rol speelt. Van verschillende klanten hebben we dan ook toegang sleutels en alarmcodes, zodat er altijd snel en efficiënt geleverd kan worden. Ook als niemand aanwezig is. Een kwestie van vertrouwen.

 • Betrouwbare levering op tijd

  Betrouwbare levering op tijd

  Altijd op het juiste tijdstip op de juiste plaats bezorgd.

 • Hygiënisch, onbeschadigd en veilig

  Hygiënisch, onbeschadigd en veilig

  Moderne faciliteiten en ISO-gecertificeerd

 • Multi-temp: koel en vries in één voertuig

  Multi-temp: koel en vries in één voertuig

  Elk levensmiddel op de juiste temperatuur

Tommy Knapen Commercieel directeur

Op zoek naar een logistiek partner?

Cool Runnings is uw partner voor the last mile in fresh and frozen. We bezorgen uw geconditioneerde zendingen op regelmatige basis door Nederland en Vlaanderen. We verzorgen uw opslag en zijn er volledig op ingesteld om als fulfilmentpartner te fungeren.

Neem contact op

Chauffeurs waar je écht op kunt vertrouwen

Ze hebben zelfs onze sleutel en alarmcode, zodat ze altijd kunnen leveren, ook als we er niet zijn.

Helemaal top, op tijd geleverd en altijd vers.

Voor ons is snelheid niet zo belangrijk, maar draait het om versheid en de staat van de producten.

Flexibele schil

Rond de feestdagen is het bij ons altijd een gekkenhuis. Cool Runnings is dan onze flexibele schil.

Beoordeling 9,2