Wanneer er vers eten vervoerd moet worden is het van groot belang dat dit efficiënt en hygiënisch met het juiste koeltransport wordt gedaan. Wanneer etenswaren niet goed gekoeld blijven, is de kans op bacteriën en schimmels een stuk groter. Cool Runnings Transport BV kan voor u uw koeltransport volledig verzorgen. Wij nemen complete routes uit handen inclusief planning op- en overslag. Onze hygiënecode is gecertificeerd door ViaNorm en dat maakt ons een extra betrouwbare koeltransport koerierdienst.

Sinds het begin van Cool Runnings Transport BV onderscheiden wij ons in fijnmazige koel- en vriesdistributie. Sinds 2008 is ons bedrijf alleen maar gegroeid, waardoor de service en flexibiliteit enorm zijn toegenomen. Dagelijks rijden onze geconditioneerde voertuigen vaste routes in Nederland en België. Met name kleine zendingen tot 1 pallet zijn de expertise van ons en onze koeriers.

De klanten van onze koeltransport bestaan voornamelijk uit leveranciers van vis, vlees, kaas, groente, delicatessen, dressings en wijn. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat wij met deze producten veilig, efficiënt en hygiënisch omgaan. Onze geïsoleerde bestelbussen die voorzien zijn van een moderne koel-vriesinstallatie zorgen hiervoor.

Laat Cool Runnings BV uw koeltransport verzorgen en profiteer van onze betrouwbare en voordelige koerierdienst.

Chauffeurs waar je écht op kunt vertrouwen

Ze hebben zelfs onze sleutel en alarmcode, zodat ze altijd kunnen leveren, ook als we er niet zijn.

Helemaal top, op tijd geleverd en altijd vers.

Voor ons is snelheid niet zo belangrijk, maar draait het om versheid en de staat van de producten.

Flexibele schil

Rond de feestdagen is het bij ons altijd een gekkenhuis. Cool Runnings is dan onze flexibele schil.

Beoordeling 9,2