Specialist in fijnmazige koel- en vriesdistributie en geconditioneerde koeriersdiensten

The last mile in fresh and frozen. Dat is de belofte en het uitdagende werkgebied van de in 2008 door Tommy Knapen en Emiel van den Akker opgerichte Tilburgse onderneming Cool Runnings Transport BV. De historie van het bedrijf gaat verder terug in de tijd en vindt z’n oorsprong in 1999 bij de oprichting van Kastell Frigo Lines BV.

Overons

Nederland en Vlaanderen

Cool Runnings onderscheidt zich in fijnmazige koel- en vriesdistributie. Met ruim 40 medewerkers en ruim 30 voertuigen zijn we dagelijks te vinden in heel Nederland en een groot deel van België (Vlaanderen). Een moderne op- en overslag, uitgebreid wagenpark, professioneel team en uiteraard het ISO 22000:2005 hygiënecertificaat stelt ons in staat de hoogst mogelijke service, flexibiliteit en kwaliteit te bieden. Ook de gunstige locatie ten westen van Tilburg, direct aan de A58, draagt hieraan bij.

Levensmiddelen: groenten & fruit, vlees, vis, brood, delicatessen, etc.

Cool Runnings is volledig gespecialiseerd in geconditioneerd transport van met name levensmiddelen, maar bijvoorbeeld ook agrarische of laborantengoederen. Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit fijnmazige koel- en vriesdistributie. Daarnaast zijn we graag uw partner voor geconditioneerde koeriersdiensten (nationaal en internationaal), opslag/fulfilment en projectvervoer. Ook fungeren we steeds vaker als logistieke hub om capaciteitsuitdagingen van grote projecten van con-collega’s op te vangen.

Home3
Tommy Knapen Commercieel directeur

Op zoek naar een logistiek partner?

Cool Runnings is uw partner voor the last mile in fresh and frozen. We bezorgen uw geconditioneerde zendingen op regelmatige basis door Nederland en Vlaanderen. We verzorgen uw opslag en zijn er volledig op ingesteld om als fulfilmentpartner te fungeren.

Neem contact op


Project Duurzame inzetbaarheid werknemers

In maart 2019 starten wij met behulp van een externe adviseur aan een, door de Europese Unie gesubsidieerd, project wat zicht richt op de Duurzame Inzetbaarheid van onze medewerkers. Het doel is om er samen voor te zorgen dat onze medewerkers zich nu en straks prettig voelen, zich kunnen ontwikkelen, gemotiveerd, gezond en competent zijn.   Uiteindelijk willen we na afronding van het project samen met onze medewerkers het volgende bereikt hebben: Een optimale en duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers, waarbij er ruimte is voor verschillen tussen medewerkers en de afzonderlijke talenten effectief worden benut.

De betrokkenheid van de medewerkers nog verder te verhogen doordat zij (nog) meer worden betrokken bij ons bedrijf, er geluisterd wordt naar hun ambities en ze ingezet worden op hun talenten en kwaliteiten.

Onze medewerkers meer kansen bieden binnen onze organisatie.

Nog betere communicatie bewerkstelligen hetgeen leidt tot betere samenwerking en daarmee bijdraagt aan het succes van ons bedrijf en de ontwikkeling van de medewerkers.

Project Esf

Chauffeurs waar je écht op kunt vertrouwen

Ze hebben zelfs onze sleutel en alarmcode, zodat ze altijd kunnen leveren, ook als we er niet zijn.

Helemaal top, op tijd geleverd en altijd vers.

Voor ons is snelheid niet zo belangrijk, maar draait het om versheid en de staat van de producten.

Flexibele schil

Rond de feestdagen is het bij ons altijd een gekkenhuis. Cool Runnings is dan onze flexibele schil.

Beoordeling 9,2